Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
  1. Marry Me, My Evil Lord (2024) 4. Bölüm

    Marry Me, My Evil Lord 4. Bölüm

    1080P Türkçe Altyazı

    10.0
    ( Toplamda 1 oy verildi. )

      188

    Marry Me, My Evil Lord 4. bölüm izle, keyifle izleyebileceğiniz Marry Me, My Evil Lord 4. bölüm Türkçe altyazılı izle seçeneğiyle sitemizde!
  1. Marry Me, My Evil Lord (2024)

    Marry Me, My Evil Lord (2024)

    IMDb : 7.2 20 Bölüm

      7.2   975

    Mei Shi Qi, Gizli Muhafızlar Departmanında kıdemsiz bir Gizli Muhafızdır. Genç ve havai bir kızdır ve hayattaki amacı amirinin saygısını kazanmak, özel dereceli bir Gizli Muhafız rütbesine terfi etmek, bir milyon dolar gümüş kazanmak ve standartlarına uygun bir koca bulmaktır. Ancak vasıflarının nispeten düşük olması nedeniyle, yeteneklerini sergileme veya gereksinimlerini karşılayan ve onu seven bir kocayla tanışma fırsatlarını bulamadı . İmparator Yu'nun en sevdiği cariyesi Leydi Chen'in beklenmedik bir şekilde ölmesi hem sarayı hem de halkı şok eder. Gizli Muhafızlara olayı gizlice araştırmalarını emreder. İşin içine saray karıştığı için erkek Gizli Muhafızlar için pek çok rahatsızlık yaşanıyor. Mei Shi Qi cesurca kendini tavsiye eder ve uzun bir ikna sürecinin ardından askeri emir çıkarılır ve sonunda işi alır. Büyük kardeşlerin hepsi, Soruşturma Bürosu'nun acımasız Bakan Yardımcısı Leng Mo Yan tarafından parçalara ayrılacağından endişeleniyor. Tabii ki İmparator Yu'nun kişisel koruması olan Leng Mo Yan son derece kötü niyetli ve paranoyaktır. Bırakın bu genç ve deneyimsiz kızı, Gizli Muhafızlar Departmanına bile güvenmiyor. Mei Shi Qi, vakayı tutkuyla araştırmak için çok çalışıyor ancak Leng Mo Yan tarafından defalarca küçümseniyor, dışlanıyor ve engelleniyor, bu da onu çok kızdırıyor. Marry Me, My Evil Lord izle, 2024 Çin yapımı Tarihi, Romantik, Gizem türündeki diziyi FullHD 1080 kalitede AsyaBOX.com ile Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz...
    •  Durum: Final Yapmış
    •  İlk Yayın Tarihi: 2024
    •  Bölüm Süresi: 15 Dakika
Background
Yorum Alanı