Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
  1. Nothing But You (2023) 16. Bölüm

    Nothing But You 16. Bölüm

    1080P Türkçe Altyazı

    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

      120

    Nothing But You 16. bölüm izle, AsyaBox.com farkıyla izleyebileceğiniz Nothing But You 16. bölüm Türkçe altyazılı izleyin.
  1. Nothing But You (2023)

    Nothing But You (2023)

    IMDb : 8.3 38 Bölüm

      8.3   636

    Song Sang Chuan  yirmili yaşlarında, gelişmekte olan bir tenis oyuncusudur. Eskiden badminton oynardı, ancak son zamanlarda kariyeri durağanlığa girdikten sonra dikkatini tenise çevirir. Bu arada Liang You An, otuzlu yaşlarında güçlü bir patronun yönetici asistanı olan profesyonel bir kadındır. İstifa etme planlarıyla, hayatında travmatik bir dönemden geçen Liang You An, kariyerinde beklenmedik bir dönüş yapar ve profesyonel bir badminton oyuncusu olan Song San Chuan ile tanışarak hayatında kaçırılmaz bir fırsat yakalar.Song Sang Chuan, ondan 10 yaş küçük olmasına rağmen Liang You An’a anında aşık olur. Onu etkilemek için aşk romanlarında geçen her numarayı dener, ancak Liang You An onun kendisi için çok genç olduğundan endişe duyduğu için onun davranışlarına çok şüpheyle yaklaşır. Zamanla, onun niyetinin saf olduğunu ve ona karşı olan hislerinin gerçek olduğunu fark eder. Etrafındaki birçok kişi onu küçümserken, o bu tutkulu genç atlete aşık olup olamayacağını merak etmeye başlar.Nothing But You izle, 2024 Çin yapımı Romantik , Dram, Spor türündeki diziyi FullHD 1080 kalitede AsyaBOX.com ile Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz... 
    •  Durum: Final Yapmış
    •  İlk Yayın Tarihi: 2023
    •  Bölüm Süresi: 45 Dakika
Background
Yorum Alanı